Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Milföy Gözleme tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Milföy hamuru(isteğe göre yaprak sayısı artırılabilir)

Teflon veya seramik tabanlı tavamızı ocakta 1-2 dakika ısıtıp buzu çözülmüş milföyleri içine yerleştirelim. Kızarmaya başlayınca altını kontrollü kendisine kısıp açalım. (bir anda geçiveriyor milföyler kızararak) buzu çözülmedende yaprakları birbirinden ayrılması ehliyetli bu gözlemeyi yapmanız üzere. Çabuk ve pratikliği acısından olağan tıpkısı tanım olduğunu düşünüyorum. Esenlik olsun. Ayrıntılar bayılıyor .Özellikle kahvaltıda. *bizimkiler anca* en azından:)
İfadelerEmoticon