Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kete tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 buçuk kilo un
- 1 kilo süt ılık olsun
- 1 buçuk yemek kaşığı tuz
- 1 paket yaş maya
- 1 su bardağı zeytinyağı yoksa ayçiçek yağı
- 200 gram eritilmiş margarin
- 1 çay kaşığı şeker

Değirmi kabine içine malzemeleri hepsini karıştıralım yavaş aynı gerçeklik yoğuralım.
Yanlız sütü hepsini dökmeyin yavaş yavaş dökün ki aldığı kadar olsun nesep besili olduğundan elimize yapışmaz evire çevire yoğurun ve 2 saat bekletin bölüm sıcaklığında henüz gani mayalanır sonra onları bezelere ayırın resimdeki kadar detaylı severseniz ince etki severseniz üstelik yük açın çatalla hamurun konusunda bertik atın kim hakikat şişmesin haya sürdükten sonradan 250 derecede pişirin. Kete anadan görme aynı ekmektir her öğünde yenilebilir.
İnşallah beğenirsiniz benim çocuklarım haddinden fazla seviyor umarım sizler de beğenirsiniz. Not. Tepsinizi Margarinle benzeri nöbet yağlamanız yeterlidir özge hamurlar üzere yağlamanıza lazım yok yapışmaz.
İfadelerEmoticon