Keçi Peynirli Fıstıklı Bülbül Konağı



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Keçi Peynirli Fıstıklı Bülbül Konağı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

100 gr tereyağı 1 çay bardagı yoğurt 1 nüsha haya 1 paket kabartma tozu 1 fiske sodyum klorür Aldıgı büyüklüğünde un 1 şerha dikbaşlı peyniri 1 nüsha yumurta beyazı 1 sargı maydonoz 25 gr fıstık Delik sıcaklığındaki tereyağını, yoğurdu ve yumurtayı iyicene birbirine karıştıralım. Elan sonradan kabartma tozunu, tuzu ve aldığı kadar unu ilave edip iyicene yoğuralım. Üstüne tıpkı çaput örtüp 20 zaman büyüklüğünde buzdolabında kendini çekmesini bekleyelim. beraber bağırsak malzemesini hazırlayabilirsiniz. Hamurumuzu biricik zerre adına 1 cm kalınlığında açalım. 2 adet bardak alalım. Ben biricik akarsu bardağı ayrımsız da ağzı hasis kahvehane fincanı kullandım. Su bardağıyla halka şeklinde hepsini keselim. Yarısını bile özge bardakla ortadan keselim. Biri saha yemeni gayr bölüt olacak. Düzlük olan hamurun üstüne halkayı koyalım. İçine dahi peynirli malzemeden koyalım. Hamurumuza haya sarısını sürdükten sonraları tepsimize dizip üzeri kızarıncaya kadar pişirelim.
Sonraki Yazı
Next Post »