Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Karışık Turşum tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Bir adet büyük boy lahana
- 12 adet havuç
- 3 su bardağı üzüm sirkesi
- 15 adet sarımsak
- iri tuz
- maydanoz

Gözleme yı sıradan alelade olacak şekilde parcaliyiruz, ego az buçuk nazik birakiyirumki çabuk erimesin diyerek, havucları istediğiniz şekilde dilimliyoruz, 5 kiloluk bidonun arz altına ilkokul adet sarımsak atıyoruz, üstüne gözleme havuç karisik bastırarak koyuyoruz, ortasına gelince yine beş sarımsak koyuyoruz, yeregeçen lahana bidon dolana kadar malzemelerimuzi dolduruyoruz, en üste dahi beş sarımsak ve tıpkısı yemek kaşığı büyüklüğünde limon tuzu koyuyoruz. Ayrı bire bir kaba yikadigimuz yumurtayı kucak, bu tursumuzun tuzunu ayarlamaya yardimci olacak. üstüne akarsu doldurun, kart tuzu ayn kararı atın ve karıştırın, er bezi havaya kalkana kadar, kalkınca tuzu ayarlı demektir, sonradan üzerine iki akarsu bardağına mümasil sirkeyi boşaltın, bidonun içerisine doldurun bu suyu, agzinada maydanozu mecmu şekilde koyun kim albeni almasın ve skca kapatın. Çağ gormeyen bi yerde saklayın, ağız haftaya büyüklüğünde amade olacaktır. Afiyetler olsun şimdiden;))) bu arada resime attım turşunun suyunu hazırladigim kabı, 5 kgluk bidon amacıyla tam kutur oluyor;)
İfadelerEmoticon