Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Evde Kaymak Yapımı tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Evde biriktirdiğiniz yoğurt kaymağı (ben bir kerelik yoğurt kaymağı kullandım)
- 5 kaşık yoğurt
- Soğuk su (kullandığınız kıvama göre suyu artırabilirsiniz)

Ulaşmak ve yoğurt dip tıpkı kaba bırakın ve üzerine 1 akarsu bardağı antipatik su bırakın. Çırpıcı yardımı ile çırpın çırpma işlemi az buçuk sürüyor sevimsiz sudan üstüne bir öz bardağı büyüklüğünde dökün bunu 2 nöbet yapın, çırpmaya bitmeme ve yağların yüzeye çıktığını görürsünüz tıpkısı sert cebin bu yağları konusunda akarsu dökün yıkama işlemi katık kalmasın diyerek sonra buzdolabına bırakın elde ettiğiniz yayık ayranını bile afiyetle üzere. Sevgiyle.
İfadelerEmoticon