
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Desenli İsviçre Rulosu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1 akarsu bardagı un 1 yemek kaşıgı hint bademi 25 gr rendeli sağılan çikolata 25 gr rendeli beyaz zehir çikolata 3 nüsha testis kalık akarsu bardagı türap şeker 6 yemek kaşıgı margarin 1,5 su bardagı kızıllık şekeri 1 yemek kaşıgı hint bademi 1 paket vanilya 3 yemek kaşıgı bilgili fariğ badem 25 gr margarin Fırını 200 dereceye ayarlayın. 30 x 20 cmlik mustatil fırın kabına semirtilmiş kağıt serin. Unun yarısı ile kakaoyu dip tıpkısı kapta karıştırın. Rendelenmiş sütlü çikolatayı ilave edin. Mütezayit unu başka benzeri kapta sanayagı rendeli parafin çikolata ile karıştırın. Yumurtalarla şekeri ısıya dayanabilen bire bir kaba alıp çırpın. Kabı içi kaynar su meşgul kabın üstüne yerleştirip kokteyl yoğunlaşana kadar çırpmaya bitmeme edin. Kabı ocaktan alıp karışımın yarısını apayrı bire bir anif aktarın. Beyaz Zehir çikolata karışımını ayrımsız sert, sağımlı çikolata karışımını ise değişik sert ilave edin. Herhangi Bir iki sert birlikte Birer yemek kaşığı akarsu arttırma edip karışımların yumuşamalarını sağlayın. Rastgele iki karışımı fırın kabına aralıklı namına dökün. Tahta çubukla karıştırıp hareli tıpkısı nesep elde edin. Yaklaşık 15 dakika pişirin. Ilınınca kalıptan çıkarın. Kenarlarını keserek düzgün bire bir kuzuluk getirin. Buğulanmış tıpkısı bezle sarıp soğumaya bırakın. sanayağını pudra şeker hastalığı, hint bademi ve vanilya ile iyicene çırpın. Bademi arttırma edip karıştırın. Kekin konusunda sardığınız bezi alın. Kamu yüzeyine kremayı işaret. Ayrıntılı taraftan başlayıp rulo şeklinde sarın. Rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.
İfadelerEmoticon