Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Crakerli Fransız Tostu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Toast ekmeği(ben tam buğday unlu kullandım )
- Yumurta
- Dilim peynir
- Süt
- Craker
- Tereyağı
- Tuz
Kızartmak için:

Husye süt ve sodyum klorür ile iyicene çırpılır ve kenara alınır. Crakerler ya rondoyla yahut buzluk poşeti içre yazboz tahtası kaşıkla ufaltılır ve benzeri tabağa alınır. Ekmeğe geçmiş tereyağı sürülür sonra bir epizot peynir konulur ve ikinci savsaklamak üstüne yatırılır. Şimdi üçlü şeklinde 4 kesilir. Üçgenler evvel yumurtaya batırılır sonra craker unu içerisine bulanır. Elle az buçuk üstüne bastırılır ve tabağa alınır. Kızartınca dağılmaması üzere demin ekmekler 1 saat buzdolabında bekletilir. (zamanınız yoksa 10-15 buzluğa bile olur , ego buzluğa koydum) Bu süre sonradan ısıtılmış hazır para yağda 1-2 zaman iki taraflı kızartılır. Havlu deneyli serili tabağa alınır ve servise amade. Esenlik olsun:))
Merhale :yemek üstüne bize çokça kafa ağrısı yaratıcı ve SAVSAKLAMAK bağlımsı olan oğlum çok sevdi. Umarım sizin çocuklarınız üstelik sever ve afiyetle yerler:)))
İfadelerEmoticon