Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Çikolatalı Muzlu Pasta tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 paket pasta tabanı
- 1 paket Dr. Oetker çikolatalı pasta kreması
- 2. 5 su bardağı süt
- 2 paket Alpella çikolatalı fındık draje
- 3 adet muz
- 2 paket Dr. Oetker grazür çikolata
Pasta tabanını ıslatmak için;
- 1 su bardağı süt
- 1 paket Nescafe
- ( Nescafenin daha iyi süte karışması için sütü biraz ısıtın)

Pasta tabanını 2 ye ayırıp değme iki parçayı fiyat şekilde 1 su bardağı nescafeli süt ile ıslatıp tıpkı köşeye alalım ve pasta kremasını 2. 5 akarsu bardağı benzen ile çırpalım. Amade olan kremamızın bire bir miktarını çörek tabanın alt kısmına sürelim çikolatalı fındık drajelerini dahi kremanın üzerine dizelim. Gato tabanın üst kısmını birlikte kapatarak anlayışsız artan kremamızla pastamızı kaplayalım. Dr. Oetker grazür çikolatayı paketi ile alay malay menşe suyun içine atalım ve 5 an bekledikten sonraları 3 cm kadar 10 cm uzunluğunda besili kağıdın konusunda 12- 14 adet şeritler yapalım ve donmasını bekleyelim. Donan şeritleri uçlarından kesip 2 ye bölelim ve pastamızın etrafına sıralayalım. 3 adet muzumuzu dahi doğrayıp pastamızın üstüne herhangi bir sıraladıktan sonradan şayet grazür çikolatadan artarsa onu üstünde biraz gezdirip dolapta ayrımsız kaç saat beklettikten sonraları servis edebiliriz. Sağlık olsun ☺
İfadelerEmoticon