
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Cevizli Muzlu Kakaolu Dantel Krep tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
Kakaolu krep üzere: 3 nüsha haya 2 yemek kaşığı kırmızılık şekeri 2 yemek kaşığı fariğ ceviz 2 yemek kaşığı eritilmiş margarin 1 akarsu bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 su bardağı benzin 1 sehim sodyum klorür Basit krep amacıyla: 2 skor husye 1 su bardağı un 1 akarsu bardağı benzen 1 yemek kaşığı kırmızılık şekeri 2 yemek kaşığı eritilmiş margarin 1 behre tuz İçine: 4 adet muz 250 gr krema 200 gr bitter çikolata (tafsilatlı detaylı doğranmış) Kakaolu ve girintisiz çıkıntısız olmak üzere 2 nüsha krep hamuru hazırlanır. Girintisiz Çıkıntısız krep hamuru, ketçap yahut mayonez konan ağız kısmı mufassal şet kabına konur. Krep tavası ısıtılarak fırça ile belli belirsiz sana hasım ile yağlanır ve şet kabındaki karışım şekiller verilerek tavaya sıkılır. İki tarafı krep üzere pişirilir. Kakaolu krep normal şekilde pişirilir. Krema parlama noktasına gelene büyüklüğünde ısıtılır ve ocaktan alınarak içine çikolata parçaları eklenerek karıştırılır. Tabağa tentene şeklindeki krep yayılır konusunda kakaolu krep konur ve ortasına elde edilen ganaj sürülüp muz yerleştirildikten bilahare rulo yapılarak servis edilir.
İfadelerEmoticon