
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Bögürtlenli ve Çilekli Marshmallov Pasta tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
25 gr margarin 4 nüsha yumurtanın seyelan 200 gr toz şeker hastalığı 2 tatlı kaşığı mısır nişastası 1 çay kaşığı elma sirkesi 200 ml hazır para krema 1 paket vanilya 2 şekerli kaşığı allık şekeri 1 skor kivi 100 gr bük 8 skor çilek Fırını 120 dereceye ayarlayın. Er Bezi aklarını mikserle domuzuna köpürünceye büyüklüğünde çırpın. Toz şeker hastalığı ve yağını ilave ederek çırpmaya devam edin. Yumurta aklarının kıvamı, çırpma kabı suratsız çevrildiğinde dökülmeyecek şekilde olmalı. Elma sirkesi ve mısır nişastasını ilave edin. Spatula sebebiyle yumurtanın sönmemesine ilgi ederek, alttan üste havalandırıp karıştırın. Yağlı kağıt üstüne 20 cm çapında tıpkısı daire çizin. Çırpılmış testis aklarını bu çemberin dışına taşırmadan kağıt üzerine aktarın. Spatulayla yanlarını düzeltip ılımlı kısmını hafifçe çukurlaştırın. Fırında 1 saat pişirin. Fırın kapağını açmadan zarfında soğumaya bırakın. Fena Hâlde soğuduktan bilahare fırından çıkarıp servis tabağına alın. Üst için, krema, vanilya ve kızıllık şekeri merhametsiz aynı krema haline gelinceye kadar çırpın. Çok bastırmadan pavlovanın oyuntu kısmına aktarın ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.
İfadelerEmoticon