Yaz Meyveli İskoç Krebi

1 çay bardağı un 1 öz bardağı kepekli un 1 lezzetli kaşığı şeker hastalığı 1 sayı çırpılmış husye 1 su bardağı benzin 2 çorba kaşığı margarin 1 şekerli kaşığı limon kabuğu rendesi 100 gr muz 100 gr çilek 100 gr üzüm Tarçınlı yoğurt amacıyla: 1.5 çorba kaşığı yağız şeker hastalığı 1 şekerli kaşığı limon kabuğu rendesi Tarçın 2 su bardağı yoğurt Normal ve kepekli unu şekerle karıştırın. Testis, süt, 1 çorba kaşığı yağ ve sulu zırtlak kabuğu rendesini karıştırıp una adım adım ekleyin. 30 dakika buzdolabında dinlendirin. Teflon tavayı belli belirsiz margarinle yağlayıp krep hamurundan nakıs kahve fincanı karşı, tavaya yayıp her iki tarafını çevirerek pişirin. Meyveleri soyup dilimleyin. Yarısını kreplerin yanına diğer yarısını birlikte üzerlerine koyun. Tarçınlı yoğurtla servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »