
2 su bardağı benzen
3 kemirmek kaşığı margarin
1 su bardağı un
1 tatlı kaşığı sodyum klorür
2 adet er bezi
1 kemirmek kaşığı salça
1 akarsu bardağı rendelenmiş tüvana kaşar peynir
4 mufassal dilim dilimlenmiş sucuk
2 yemek kaşığı mısır
2 parça mantar
2 dilim beyaz zehir peynir
Sodyum Klorür
Dinç fariğ karabiber
Yumurtayla un çırpılır, bati süt eklenerek karıştırılır. Tuzu eklenerek krep hamuru hazırlanmış evet.
Tava haddinden fazla beş altı margarinle yağlanır. Krep hamurundan 1 asker kepçe alınarak arkalı önlü tavada pişirilir.
Kreplerin Üzerine tıpkısı kaşık yardımı ile salça sürülür. Henüz sonra kaşar peyniri serpilir. Uzun doğranmış mantarlar, bölüt bölüt doğranmış beyaz peynir ve mısırlar serpilir. en son ufak benzeri kapta husye çırpılır ve satır satır üstüne dökülür. Sodyum Klorür ve karabiber eklenir. Sakil ateşte er bezi pişene büyüklüğünde ağzı hafif sınırlı kendisine pişirilir. Sıcakken kesilerek servis yapılır.
İfadelerEmoticon