
1 yemek kaşığı margarin
1 su bardağı benzin
1 su bardağı un
1 sayı husye
3 yemek kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı hint bademi
3 su bardağı hindistancevizi
Karamel amacıyla:
100 gr şeker hastalığı
100 ml akarsu
Derin tıpkı kapta; benzen, testis ve türap şekeri güzelce çırpın. Un ve kakaoyu arttırma edip çırpmaya bitmeme edin. Yapışmaz tabanlı tavaya margarini alıp kızdırın. Krep karışımından 1 kepçe alıp tavaya dökün. Çevirerek, temas iki tarafını birlikte pişirin. Tüm soy bitene kadar işlemi yine edin. içine değişik meyvelerden koyup tümden şeklini verelim. arkası sıra koyu ve hoşur bire bir borcama 3 su bardağı hindistan cevizini dökelim. Üstüne hazırladığımız kakaolu bütünüyle krepleri saha aynı şekilde dizelim. akıbet adına ise bir sert şeker hastalığı ve 4 yemek kaşığı suyu koyup kaynatalım. Arkası Sıra o adamakıllı karamel rengini alana büyüklüğünde pişirmeye devam edelim. Kalan suyu kaynatıp adım adım kıvamını bulmaya başlayan karamelimize arttırma edelim. 1-2 zaman karıştırıp ocaktan alalım ve hindistancevizinin üzerindeki kreplere yunak sıcak dökelim, kakaolu palet kreplerimiz hazır
İfadelerEmoticon