Salyangoz Krep



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Salyangoz Krep tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

3 sayı marul veya çağa ıspanak yaprağı 4 epizot dana jambon 4 dilim cheddar peyniri 4 adet kornişon hâlsiz 4 kişi Frenk soğanı 3 yemek kaşığı krem peynir 2 skor er bezi 2 su bardağı un 1 su bardağı benzin 1 su bardağı su 1 öz kaşığı sodyum klorür 30 garam margarin Un, süt ve akarsu ile on paralık topak kalmayana büyüklüğünde sunturlu çırpın. Yumurtaları ekleyin az buçuk elan çırpın. Kek hamurundan henüz okunabilen aynı kıvamda esas edin. Teflon tavaya 1 öz kaşığı büyüklüğünde yağ koyup eritin. Tavaya 1 kepçe hamuru dökerek kitap. Her iki tarafını çevirerek orta ateşte pişirin. Krep hamuru bitene büyüklüğünde bu işlemi yapın. Kornişonu verev kesme. Hazırlamış olduğumuz krepten, dana jambondan, çedar peynirinden, marul/süt kuzusu ıspanaktan ayrıntılı mustatil dilimler çıkarın. 2 çıngı krepin ayrımsız yüzüne krem peynir sürün. Krem peynirli yüzeylerin birine jambonu, birini marul/ıspanağı yapıştırın. Araya de çedar peynirini ekleyerek sandviçleştirin. Hazırladığınız dikdörtgenleri spiral şeklinde sarın. Kesmiş olduğunuz kornişon parçasına (icabında minik benzeri çıngı kürdan kullanarak) resimdeki kabil birleştirin. Frenk soğanlarından bile kürdan geçirerek salyangozun antenlerini yapın ve kornişona saplayın.
Sonraki Yazı
Next Post »