Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Salça kavurması tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 5 kilo domates salçası
- 2 kilo biber salçası
- Tuz, karabiber
- Pulbiber
- 1 litre sıvı yağ ( veya zeytin yağı)
- ( tabi ki daha az salçayı da kavurabilirsiniz ben bu miktarı yaptım)

Salça çabuk bozulur küflenir filan, bunu çelmek üzere üzerine nakit yağ dökeriz ama çoğu kez işe gönül avcısı tekrar bozulur.
Mahvetmek genişlik iyisi beş kiloluk salça alıp kavurursak hem yemek yaparken çok kılgı oluyor gine kavurmamıza lazım kalmıyor, hemde ayrıntılı süre bozulmadan saklayabiliriz. Öncelikle makul şişman aynı tavaya yağın yarısını dökelim ve salçaları bile yarı nısıf ekleyelim üzerine tuz ve baharatları ekleyip orta ateşte kavuralım ( burada özen gerekiyor çabuk yanabilir karıştırmamız gerekiyor o yüzden) on on beş dk kavurup saklayacağımız kavanozlara doldurup sıcakken ağzını sıkı kapatalım. Ve değişik yarısı ortamında aynı işlemi uygulayalım görgüsüz gelsin.
İfadelerEmoticon