Salamlı Dantel Krep



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Salamlı Dantel Krep tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Krep üzere; 250 ml benzin 125 gr un 1 sayı yumurta Fire çay kaşığı karbonat 1 bozma şekerli kaşığı şeker 1 çay kaşığı sodyum klorür 1 yemek kaşığı margarin İçi için; 5 gümüş varak marul 200 gr konserve mısır 200 gr salam 4 skor kornişon hıyar Krep malzemelerini domuzuna karıştırıyoruz. Ağzından tafsilatlı akıtabileceğimiz aynı kaba koyuyoruz. Bunun amacıyla küçük tıpkısı su şişesini kapağını delerek kullanabilirsiniz. Tavamızı ısıtıp az buçuk yağ koyduktan sonradan krebimizi evvel dış çevresini sonra üstelik içinin rubai rubai deliklerini oluşturacak şekilde karışımımızı döküyoruz. alt yanı pişince çevirip farklı tarafını de pişiriyoruz. Kreplerimizi bu şekilde hazırlıyoruz. Hazır olan kreplerimizin içine yıkayıp kuruladığımız marulu seriyoruz. Şayet marul yaprağı nazik gelirse kenarlarından koparın. Gayrı benzeri tarafta salamları tezyifkâr küçük doğrayıp akdarı ve kornişon salatalıklarla karıştırıyoruz. Karışımdan 1,5-2 yemek kaşığı kadarını marulun ortasın koyuyoruz.Daha sonradan ciharıyek eliyle kıvırarak katlayıp servis tabağına alıyoruz.
Sonraki Yazı
Next Post »