Otlu Salamlı Krep

Krep için: 2 sayı husye 3 çay bardağı süt 50 gr margarin 6 yemek kaşığı un 1 öz bardağı bircan otu Sodyum Klorür İçi üzere: 1 kâse lor 2 yemek kaşığı yoğurt Salam dilimleri Tuz Krep hamuru üzere lüzumlu malzemeler çırpılıp karıştırılır. Kızdırılmış yağlı tavaya 1 kepçe krep hamurundan dökülüp önlü arkalı pişirilir. Nesep bitene büyüklüğünde bu muamelat yapılır. (Bu eğri ile 6 krep çıkıyor.) Lor peynirin içine yoğurdu ve sodyum klorür katılarak sürülecek kıvama getirilir. Pişirdiğimiz kreplerin içine hazırladığımız lor peyniri sürülüp salam dilimleri yerleştirilir ve gato şeklinde sarılır. Dört parçaya kesilip kürdan batırılır. Servis tabağına alınır.
Sonraki Yazı
Next Post »