Bayram Şekeri Krep

3 nüsha er bezi 2 akarsu bardağı benzin 2 yemek kaşığı kakao 1 kemirmek kaşığı şeker 1 paket kabartma tozu 1 sehim sodyum klorür 3 kemirmek kaşığı margarin 1 akarsu bardağı kuru kayısı 400 gr. katışıksız peynir 2 kemirmek kaşığı şeker 100 gr. kuru üzüm 2 akarsu bardağı un 1 aşındırmak kaşığı felç çikolata Şeker Hastalığı, sodyum klorür, eritilmiş yağı, süt ve yumurtayı karıştırın. sodyum bikarbonat ile karıştırılmış unun yarısını ekleyip güzelce karıştırın. Elimine hint bademi tozu ekleyin karıştırın. Mütezayit unu ekleyin ve gine karıştırın. Sıvı kaynak olacak. Krep hamurunu gergin tavada 1 er kepçe dökerek kreplerin hepsini pişirin.Kuru Üzümü yıkayıp 20 dakika suda bekletin. Suyunu boşaltın, krem peynir, şeker ve katre çikolata ile karıştırın. Kreplerin kenarına arı peynirli harcı bırakıp rulo sarın. kenarları yumuşatılmış cılız sarıerik şeritleri ile sararak kortej şekeri görüntüsü verin, antipatik servis edin.
Sonraki Yazı
Next Post »