Labneli Krep Pasta

2 adet haya 2.5 su bardfağı benzin 2 yemek kaşığı ertililmiş margarin 1.5 çamçak mısır unu 1 çay kaşığı sodyum klorür İçi amacıyla: 2 paket labne peyniri 1 sarhoş doğranmış kırmızı biber Kalık demet maydanoz 1 boduç rende kaşar peyniri 2 pasaj tüvana soğan 2 kaşık kurs otu 2 kaşık susam 1 kaşık haşhaş tohumu 1 er öz kaşığı sodyum klorür pul biber Krepler icin dip bire bir kasede yumurtalar cirpilir. Benzin ve ereitilmiş margarin arttırma edilir cirpilir. Un ,misir unu ve tuz ile evire çevire karisir. Kalin krepler icin teflon tavaya iki kepce konur zir ust pisirin. 1 paket labneye maydanoz, tüvana sogan pulbiber, karisir. Sevis tabagina konan krebin uzerine surulur, ikinci krep konur uzerine kasar rende, kup kirmizi biber serpilir. Ucuncu krebin uzerine ayri benzeri kasede karistirilan labne, susam, corekotu, hashasli karisim surulur, servise sunulur.
Sonraki Yazı
Next Post »