Kayısı ve Mantarlı Kremalı Lahos



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kayısı ve Mantarlı Kremalı Lahos tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

600 gr lagos balığı 1 öz kaşığı karabiber 1 şekerli kaşığı sodyum klorür 1 yemek kaşığı limon suyu 10 skor sarıerik 8 skor mantar 2 yemek kaşığı yavşak 5 yemek kaşığı jale krema 3 yemek kaşığı margarin Bire Bir tavada 3 yemek kaşığı margarinle temizlenmiş ve dilimlenmiş mantarlarınızı sotelemeye başlayın. İçine karabiber ve sodyum klorür katın. Sulu Zırtlak suyu, yavşak ve kremayı ekleyin. Fırın tepsisine balıklarınızın bağırsak kısmı yukarıda kalacak şekilde endeks. Üzerine hazırladığınız kremayı dökün. Kayısıların çekirdeklerini çıkarın ve ikiye bölün. 200 dereceye ayarlanmış ve ilkin ısıtılmış fırında balıklar kızarmaya başlayana kadar pişirin.
Sonraki Yazı
Next Post »