
- 3 yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1/2 su bardağı ılık su
- 125 gram tereyağı
- Yarım paket yaş maya
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- Aldığı kadar un
- 2 yemek kaşığı kakao
Diğer malzemeler;
- Krema pastacı kreması
- Sos hazır sos

Gözyaşı maya ılık suyla eritilir. Şeker eklenir ( bunun sebebi töz aktivasyonunu artırır ve henüz aceleci kabarır. )
Er Bezi, yağ, süt, sodyum klorür, hint bademi eklenir. Aldığı büyüklüğünde unla yoğurulur.
Henüz bilahare mayalanmaya bırakılır. Mayalanan mahiyet gerçekten parçalar kopartılır. Yuvarlanarak tepsiye dizilir. 180 paye birlikte pişirilir.
Ortasına pastane kreması sürülür. Konusunda hazır çikolatalı sos kullandım
İfadelerEmoticon