
Hamuru için;
- 3 yumurta
- 1 bardak sıvı yağ
- 1 bardak süt veya yoğurt
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 fiske tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 2 kaşık teremyağ
- Fırında pişirmeden önce üzerine 1 paket teremyağ
- 150 gram margarin
Şerbeti için;
- 5 bardak şeker
- 6 bardak su
- Yarım limon

Hamuru un kıvamına getirene kadar yoğurulur. Elan sonraları az buçuk dinlenmeye bırakılır averaj 20 dakika. Dinlendikten sonraları 5 çeri 5 asker bezeler halinde tümden külliyen üs ayrılır. Tek tek aynı boyutta bezeler oklavayla açılır. Elan sonra 5 erli yaptığımız hamuru yufka büyüklüğüne açılır ve içine isteğe merbut koz fındık koyulur.
İfadelerEmoticon