Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Sadrazam Lokumu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Üç bardak süt
- 1 su bardağından bir parmak eksik un
- 1 paket vanilya
- Yarım bardak şeker
- 1 paket hindistan cevizi
- Yarım çay bardağı fındık.

Benzen ,un ve şekeri tencereye döküyoruz karıştırarak pişiriyoruz ocağın altını kapatıp muhallebinin içine vanilyayı ekliyoruz ve mikserle iki üç dk çırpıyoruz. Hindistan cevizini borcamın içine gelişigüzel tarafına yayıyoruz sonraları muhallebiyi borcama döküyoruz eşit şekilde yayıyoruz .En konusunda fındık serpiyoruz ve dolapta iki üç saat bekletiyoruz ve servis yapacağımız devir etraflı dilimler kesip gato yapıyoruz.
1 yorum:
Write yorum:D
ReplyİfadelerEmoticon