Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Paşa Soslu Kanepe tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
5 şerha paketlemek 3 adet çarliston 75 gr tereyağı 2 yemek kaşığı domates salçası 1 lezzetli kaşığı akarsu 1 öz kaşığı kimyon 1 yemek kaşığı dövülmüş ceviz içi 1 çay kaşığı nane 1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin 10 devam Genç nane yaprakları Uzun biberleri yıkayıp er kişi ve pullarını kesip temizleyin. Ilımlı büyüklükte doğrayıp ucuz yağda kızartın. Sos tavasına; yanmış biber, salça, su, kimyon, nane ve ceviz içini karşı. Itidalli basamaklı ateşte arada bir karıştırarak kıvamı koyulaşana büyüklüğünde pişirin. Tavayı ocaktan indirip ılınması üzere bekletin. Ekmekleri; makinede evet de fırın ızgarasında kızartın. Hazırlamış olduğunuz elem sosu; ekmeklerin konusunda sürün. Zeytin dilimleri ve nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.
İfadelerEmoticon