Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Mısır Ekmeğinde Peynirli Kanepe tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1 su bardağı akdarı unu 1 su bardağı su 1 çorba kaşığı sadeyağ 1 bağ amiyane turp Eksik demet maydanoz 200 gram labne peyniri 100 gram süzme yoğurt 4 çorba kaşığı tereyağı 1 adet limonun suyu 1 adet limonun rendelenmiş kabuğu 1 tatlı kaşığı hardal Sodyum Klorür Karabiber Süslemek amacıyla: 3 nüsha turp Darı ekmeği üzere, bire bir tencerede suyu kaynatıp içine tuz ve akdarı ununu ekleyin. Sürekli karıştırarak 2 zaman pişirin. Ocaktan alıp yağ ekledikten sonraları elinizle yoğurun. Merdaneyle açıp his şeklindeki aynı kalıpla stabil. Enikonu tavada pistonlu önlü 1-2 zaman pişirin. Peynirli harç üzere, turpları ve salatalığı mikâp doğrayın. Maydanozu mufassal zulüm. Labne peyniri, yoğurt, yağ, rendelenmiş limon kabuğu, limon suyu, hardal, karabiber ve tuzu karıştırın. Üzerine turp ve salatalıkları arttırma edin. Buzdolabında 20 an bekletin. 3 adet turpun aut kabuklarını altın varak kabilinden açın. Kabuklar çiçek kabil açılana kadar antipatik suda bekletin. Servis tabağına 1 sayı mısır ekmeği koyun. Konusunda bir kek kalıbıyla önsezi şekline getirdiğiniz peynirli haçtan koyun ve ikinci mısır ekmeğini üzerine kapatın. Ekmeklerin bütünü bitene kadar aynı şekilde hazırlayıp servis yapın.
İfadelerEmoticon