
- 2 yumurta
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 yemek kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı limon suyu
- 1 çay bardağı mısır nişastası
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 2. 5 bardak un
Açmak için :
İçi için :
- Kırılmış ceviz veya fındık
Şerbeti için :
- 4 su bardağı şeker
- 5 bardak su
- Birkaç damla limon
Kızartmak için :
- 1 paket margarin veya tereyağı

Husye, süt, tuz, yavşak, yağ ve sulu zırtlak suyunu karıştırıyoruz. Un, kabartma tozu, ve vanilya birlikte ilaveten yoğuruyoruz. Hamuru koz büyüklüğünde bezelere bölüyoruz. Rastgele bezeyi nişasta ile biraz açıp 8 asker tane üst üste koyup tepsi kadar açıyoruz. 8-8/koz/8-8 görünmek üzere alta ve hassaten olarak mecmu 32 pazı kullanılıyor. ( Benimki iki kalpsiz büyüklüğünde oldu çünkü ego iki tepsi olacak şekilde ayarladım ) Arasına cevizi serpilir. Kızdırılan yağ üzerine dökülür. Dilediğiniz şekilde kesilerek 180 paye fırına sürülür.
Şerbet üzere: 4 çamçak şeker ve 5 bardak akarsu karıştırılır ve kaynadıktan bilahare sulu zırtlak damlatılır.
İfadelerEmoticon