Şeytanın Kanepesi



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Şeytanın Kanepesi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

10 adet yumurta 170 gram mayonez 3 adet salatalık turşusu 2 yemek kaşığı keçi peyniri 1 tatlı kaşığı dijon hardal 1 tatlı kaşığ frenk soğanı 3 dilim salam 1 tutam deniz tuzu 1 tutam taze çekilmiş karabiber 1 yemek kaşığı tereyağı Yumurtaları soğuk suda katı olana kadar haşlayın. Haşladığınız yumurtaları su ve buz dolu bir kaba aktarın, 5 dakika bekletin. Bir kapta mayonezi, turşuyu, keçi peynirini, hardalı, tereyağı ve frenk soğanını karıştırın. Yumurtaları soyup uzunlamasına ortadan kesin. Sarılarını mayonezli karışımın içine katıp iyice karıştırın. Tuzlayıp biberleyin. Hazırladığınız karışımı ister pasta kreması torbası ile, ister çay kaşığı ile yumurta beyazlarına doldurun. Üzerlerine eliniz ile kopardığınız salam parçalarını ilave edip fenk soğanı ile süsleyin.
Sonraki Yazı
Next Post »