Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Islak Kek (Kunta Kinte) tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 4 yumurta
- 1, 5 su bardağı süt
- 1, 5 su bardağı şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- Yeterince un (dolu dolu 2 su bardağı kullandım)

Şeker ve yumurtaları çırpma kabına alın, güzelce çırpın, benzen ve hazır para yağ ekleyip çırpmaya bitmeme edin, kakaoyu ekleyip karıştırdıktan bilahare sos amacıyla bu karışımdan bir akarsu bardağı ayırın. Artan karışıma vanilya, kabartma tozu, un ekleyin ve yağlanmış borcama dökün ,170 derecede pişirin. Sıcağı çıktıktan sonra dilimleyip sosu konusunda dökün ,üstüne hindistan cevizi serpin. Esenlik olsun ☺
Sizce bu tarif zor mi? Halk becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak kontrol sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

İfadelerEmoticon