
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Hatun Kurabiyesi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1 paket margarin 1 akarsu bardağı kızıllık şekeri 1 fiske tuz 1 paket vanilya 1 çay kaşığı karbonat 1 akarsu bardağı darı nişastası Alabildiği büyüklüğünde un Ferah margarin ve pudra şekeri pus uçlarıyla yedirilir. Üstüne nişasta, sodyum klorür, vanilya ve karbonat ilave edilir. Daha sonra yavaş yavaş un katarak yoğrulur. (edisyon toplanabilir) Hamurdan heves edilen büyüklükte kök alınır, iştiyak edilen hat verilir. Kurabiyeler tepsiye dizilir. 190 paye sıcak fırında berrak pembe renkte pişirilir.
İfadelerEmoticon