Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Güveç Kuru Fasulye tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 2 su bardağı fasulye
- 3 yeşil biber
- 1 kırmızı biber
- 1 büyük kuru soğan
- 1. 5 yemek kaşığı tereyağı
- 1. 5 yemek kaşığı salça
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 3 su bardağı su
- 1. 5 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı şeker

Fasulyeyi tıpkısı akşam önceleri ısıdam suda bekletiyoruz. Az Buçuk yumuşamaya mail fasulyeler ayrımsız tencerede haşlanır, güveç yıkanır ve ocağa alınır ,zeytinyağı eklenir ,biberler tezyifkâr doğranır atılır ,soğanlar arkadan eklenir ,kavrulunca salça eklenir karıştırılır, tuz tereyağı şeker eklenir ve iyice kavrulup fasulyeler ve suyu eklenir kapağı kapatılır ve pişmeye bırakılır .Afiyet olsun.
Sizce bu tarif zahmetli mi? Halk becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak taharri sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
İfadelerEmoticon