Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Pratik El Böreği tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- •500 gram un
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 paket hamur kabartma tozu
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 tane yumurta
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Kızartmak için;

Evvel adına ayrımsız kabın içre un, sodyum klorür, rölyef tozunu karıştırılır ortası çukur yapılır ve içine yoğurt, testis, yağ koyulur .Gerekirse biraz akarsu eklenip yoğurulur .Yumuşak benzeri töz elde edilir .Biraz dinlendirin ve merdane ile açın kesip kızartın ve afiyet olsun. Nokta:çokça ayrıntılı açmayın yoksa kurur az buçuk yük olsun 1-2 cm büyüklüğünde.
İfadelerEmoticon