Portakallı Rulo Revani



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Portakallı Rulo Revani tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

1 yemek kaşığı margarin 3 fincan şeker 5 fincan un 1 fincan ılık akarsu 1 paket kabartma tozu 1 fiske sodyum klorür 2 - 3 skor muz Şerbeti Amacıyla: 2 akarsu bardağı akarsu 2 su bardağı şeker 1 akarsu bardağı tüvana sıkılmış portakal suyu Oda ısısındaki haya, margarin, şeker ve sodyum klorür mikserle köpük köpük oluncaya büyüklüğünde adamakıllı çırpılır. 1 fincan ılık akarsu konup çırpmaya devam edilir. Un ve sodyum bikarbonat alay malay elenerek karışıma ilave edilir. Nazik fırın tepsisine pişirme kâğıdı serilip gerçek uzun ayrımsız radde halinde dökülüp 175 °C 15 dk. büyüklüğünde pişirilir. Fırından çıkınca sıcakken tezkere sayesinde rulo yapılır. Ayrımsız müddet soğuması muhtemel. Marmelat açılan rulonun içerisine sürülür 2veya 3 kıta muz boyuna araya yerleştirilip esasen pasta yapılır. 2 santimetre kalınlığında kesilir. Şerbeti üzere 2 su bardağı akarsu 2 su bardağı şeker hastalığı ile kaynatılıp soğutulur. İçine 1 akarsu bardağı tüvana sıkılmış portakal suyu katılır, revanilerin üstüne gezdirilir.
Sonraki Yazı
Next Post »