Haşlanış Mısır Taneleri



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Haşlanış Mısır Taneleri tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Haşlanış Mısır Taneleri Tarifi'nin Malzemeleri

  • Mısır
  • Haşlama için su

Haşlanış Mısır Taneleri Tarifi'nin Yapılışı

Mısırı kabuklarını ve püsküllerini temizleyip (püskülleri ödem atıcı olarak kullanılıyor onu da kurutup kışın demleyip içebilirsiniz) Ben düdüklü tencerede haşlıyorum. Haşlanan mısırı koçanlarından bıçak yardımıyla ayırıp buzdolabı poşetler koyup derin dondurucuya kaldırın. İstediğiniz zaman salatalarda çorbalarda kullanabilirsiniz. Haşlanış Mısır Taneleri
Sonraki Yazı
Next Post »