Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Fasulye Turşusu tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1 kg taze fasulye
- 3 olgun domates
- 8 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı sirke
- Soğuk su
- 2 yemek kaşığı kaya tuzu
- 2 yemek kaşığı normal tuz

Ben genişlik tafsilatlı orta boydaki tüvana fasulyeleri seçtim turşuluk amacıyla ve civar bire bir haşlama uyguladım. Tendürüst fasulyeleri kaynayan bire bir suya atıp 3, 4 dakika sonradan aldım ve tepisye serdim soğuttum. Sarımsaklarımı soydum kavanozun dibine aynı birçok sunum attım sonraları fasulyelerimizi konusunda dizdim aralarına sarımsak serpiştirdim en üst kısma ile dometeslerimi dirgen ile aynı birçok yerinden delip en üst kısıntı yerleştirdim.
Antipatik suda sirkeyi, tuzu ve kaya tuzunu erittim ve kavanozumun alacağı büyüklüğünde içerisine döktüm, ağız kısmına sığabilecek ayrımsız pespaye kase buldum bastırdım kapağını kapattım. Serin ve zayıf benzeri yerde turşumun olmasını bekleyeceğim.
İfadelerEmoticon