Belçika Usulü Midye Haşlama



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Belçika Usulü Midye Haşlama tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Belçika Usulü Midye Haşlama Tarifi'nin Malzemeleri

  • 500 gram midye eti
  • 1 adet kurusoğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz

Belçika Usulü Midye Haşlama Tarifi'nin Yapılışı

Bir tencereye suyu, kurusoğanı, sarımsağı, tuzu ve midyeleri koyalım. Orta ateşte 15-20 dakika haşlayalım. Midyeler tenceredeyken çıkarmadan yiyebilirsiniz. Eğer kabuklu midye olursa daha leziz oluyor. Afiyet olsun. Belçika Usulü Midye Haşlama Belçika Usulü Midye Haşlama
Sonraki Yazı
Next Post »