Ananaslı Biftek



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Ananaslı Biftek tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

500 gr inceltilmiş biftek 1 nüsha bütün ananas 2 sayı soğan 2diş sarımsak 2 detaylı epizot epizot zencefil 1 çorba kaşığı soya sosu 3-5 sayı minik mısır 100 gr margarin 1 çay kasığı Sodyum Klorür 1 öz kasığı Karabiber Marine için; 5 çorba sirke 5 çorba süt 1 çorba bal Bilcümle ananası ortadan ikiye kesme ve meyvesine uymazlık vermeden, kenarlarından fileto bıçağıyla keserek içini çıkartın. Bifteği buzdolabı poşetine kucak, konusunda tokmakla vurarak inceltin ve dilimleyerek yukarıda verdiğim malzemelerle marinasyona yatırın. Tavaya margarin ekleyerek dilimlediğiniz ananasları faziletli ateşte pişirmeye başlayın. Ananasların altını ve üstünü pişirdikten sonra ayrıntılı etraflı dilimlediğiniz soğanları, sarımsakları, mısırları, zencefili, soya sosunu, etleri, tuzu ve karabiberi ilave ederek cemi karışım karamelize olana büyüklüğünde tavada çevire çevire pişirin. Tavadaki malzemelerin harlı ateşte kuruyup yanmaması üzere duruluk aleniyet gerçekten ayrımsız kepçeyle su ilave edebilirsiniz. Karışımınız karamelize olduğunda, ananastan yaptığınız kasenin içine yerleştirin ve servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »