Sebze Ekmek ve Peynir Çorbası



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Sebze Ekmek ve Peynir Çorbası tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

300 gram canlı rezene 300 gram havuç 200 gram kaşar peyniri 4 epizot karye ekmeği 2 adet güneğik 1 temel soğan 3 akarsu bardağı su 50 gram margarin 1 pay Develik yaprağı Sodyum Klorür Türap karabiber Soğan ve hindibayı jülyen kesip 1 sayı defneyaprağı ile sana yağında çevirin. Jülyen kesilmiş havuçları ve beribenzer küp kesilmiş rezeneyi da ekleyip 3-4 an soteleyin. Üzerine akarsu ilave edip belli belirsiz ateşte yer beş altı 1 saat pişirin. Sodyum Klorür ve toz karabiber ekleyin. Kabuğunu kesmeden köy ekmeğini deneyli küp kesip doğrayın. Üzerlerine yumuşatılmış sana düşman sürün. Ekmekleri ilkin ısıtılmış 180 etap fırında 8 an kızartın.kaşar peyniri peynirini kocamanca rendeleyin. Bir fırın tepsisine sırasıyla, çorba, savsaklamak ve peyniri yoğun sıralayın. 8 zaman süresince fırının gril kısmında üstü kızarana kadar pişirip kaselere aldıktan sonraları servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »