
İç harcı için:
- 3 adet patlıcan
- 3 adet domates
- 5-6 adet orta boy soğan
- 1 adet kırmızı biber
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- İsteğe göre pul biber
Sosu için:
- 1 su bardağı yağ
- 1 su bardağı süt
Üzeri için:
- 1 adet yumurta
- 1, 5 yemek kaşığı yoğurt

Iç harcı üzere soğan ve biber detaylı mufassal doğranır. Tencereye yağ konur soğan ve biber kavrulur .Ardından küp küp doğranmış tuzlu suda bekletilmiş patlıcanlar eklenir kavrulur .Daha sonraları domates, sodyum klorür, karabiber eklenir. Sos yufkanın her hesabına sürülür .Bağırsak harç konur yuvarlanır .Tepsiye dizilir. Üzerine husye ve yoğurtla mücehhez sos sürülür. Afiyet olsun
İfadelerEmoticon