
1 sayı haşlanmış derisiz tavuk göğsü
250 gr papyon kravat makarna
100 gr ıspanak
Noksan öz bardağı kurutulmuş kızılcık
3-4 peş yeşil soğan
Noksan akarsu bardağı mayonez
3 yemek kaşığı pirinç sirkesi
Tuz
Karabiber
50 gr zeytinyağı
Biraz portakal dilimleri
Makarnayı tuzlu suda haşlayın, süzün.
Tavuk etini doğrayın, ıspanağı ve yeşil soğanı bile doğrayın.
Büyük benzeri kase süresince tavuk, makarna, ıspanak, üzüm, kızılcık ve yeşil soğan birleştirin.
Ayrı ayrımsız kapta, mayonez, pirinç sirkesi, tuz ve biber ve zeytinyağını birleştirin.
Makarna karışımı konusunda dökün ve karıştırın.
Üzerine portakal dilimlerini ilaveten servis edin..
İfadelerEmoticon