Kıtır Krep

50 gr margarin 1 akarsu bardağı un 2 akarsu bardağı süt 2 skor er bezi 1,5 çay bardağı türap şeker hastalığı 1,5 öz bardağı allık şekeri 5 nüsha elma 2 şekerli kaşığı tarçın 1 şekerli kaşığı hazır para yağ Krep hamuru üzere 50 gr eritilmiş margarin içine un, benzen, 1 çay bardağı kızıllık şekeri ve husye koyup çırpın. Likit yağla yağlanmış teflon tavaya hamurdan 1 kepçe koyarak iki yönlü pişirin. 5 nüsha elmayı rendeleyip 1,5 öz bardağı tozşeker ve 1 tatlı kaşığı tarçınla pişirin. Soğumaya bırakın. Soğuyan elma marmelatını pişen kreplerin içine koyup sarın. Tepsini içine koyup yalan olanan kadar 180 rütbe ısınmış fırında kızartın. Soğuyan çubuk yalan kreplerin konusunda küsurat kırmızılık şekerini ve tarçını serpip servis yapın.
Sonraki Yazı
Next Post »