
Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Kadayıflı Muhallebi tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
250 gr tel kadayıf 1 litre benzin 1 su bardağı pirinç unu 1 su bardağı şeker 3 çorba kaşığı tereyağı Kadayıf didiklenerek basit parçalara ayrılır. 2 çorba tereyağında boş kahverengini alana dek kavrulur. Diğer yandan süt, şeker ve pirinç unu yoğunluk alana büyüklüğünde pişirilir. Üzerine 2 çorba kaşığı sadeyağ katılır. Mikserle 5 dakika çekilir. Kadayıfın yarısı tıpkı kaba bastırarak konur. Üstüne muhallebi yayılır. Artan kadayıf de muhallebinin üstüne yerleştirilir. Buzlukta 2 saat dondurulduktan sonraları servise sunulabilir. ML® Muhallebili Kadayıf için tıklayın
İfadelerEmoticon