Haşhaş Tohumlu Vişne Reçelli Krep



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Haşhaş Tohumlu Vişne Reçelli Krep tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

1 su bardagı un 1 su bardagı benzen 1 sayı er bezi 1 cay kasıgı tuz 1 cay kasıgı şeker hastalığı 150 gram haşhaş tohumu 3 şekerli kasıgı margarin 200 gram vişne reçeli Krep hamuru üzere un, süt,haya,tuz, şeker ve haşhaş tohumunu ayrımsız kapta karıştırarak kıvrak tıpkı yoğunluk almasini sağlayin. Krep hamuru hazir olduktan bilahare Belli Belirsiz ısıtılmıs tavamizi margarin ile yaglayin ve krep hamurunu benzeri kepçe sayesinde yavaya dökün ve her iki tarafinida pişirin. Bu muamele 3 sefer yapılır. Henüz bilahare hazir olan kreplerin üstüne vişne reçeli koyularak gato şeklinde sarılır ve servis edilir.
Sonraki Yazı
Next Post »