
250 gr. 3 dalga makarna
600 gr. benzen (3 akarsu bardağı)
5 sayı husye
2 çorba kaşığı margarin
sakim şekerli kaşığı tuz
1 pay karabiber
1 akarsu bardağı kaşar rendesi
Makarnayı mübarek, tuzlu göz suda 12 zaman haşlayın, antipatik su ile yıkayıp, suyunu süzün. Yağlanmış aynı tepsiye makarnayı aktarın, tuzunu ve biberini katıp karıştırın. Sonradan bire bir sert düzgünce iz eksantrik aynı kapta haya ve sütü güzel çırpın. Makarnanın üzerine gezdirin. en üst üstüne rende kaşar peyniri serpin. 195 mertebe fırında beden kızarana büyüklüğünde pişirin.
ML® Fırın Makarna için tıklayın
Fotoğraf "uykusuz" eliyle gönderildi. 12.09.2014
İfadelerEmoticon