
3 skor enginar
1 kutu ton balığı konservesi (160 gr.)
1 skor limonun suyu
1 paket makarna
2 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı yavşak
Sodyum Klorür
Enginarları mutedil büyüklükte doğrayıp tencereye karşı.
Sulu Zırtlak suyu ve enginarların üzerini geçecek büyüklüğünde su ilave edin. Enginarlar yumuşayıncaya kadar haşlayın.
Haşlanan enginarları süzün. ton balığı konservesinin yağını güzelce süzün.
Makarnayı paketin üzerindeki tarife göre haşlayıp süzün. Kırmızı biberleri hasis tezyifkâr doğrayın.
Tavaya tereyağını alıp kızdırın. Üstüne biberleri ekleyip 5 an kavurun. Ton balıklarını ve enginarları arttırma edip kavurmaya devam edin. Tuzunu ekleyip karıştırın. Tavayı ocaktan indirin.
Şişman tıpkısı tencerede enginar, istavrit azmanı ve biber kavurmasını makarnayla karıştırın.
İfadelerEmoticon