Soslu Kavurma



Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Soslu Kavurma tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

Soslu Kavurma Tarifi'nin Malzemeleri

  • 500 gr kırmızı et
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı ketçap
  • Kekik
  • Nane
  • Et baharatı

Soslu Kavurma Tarifi'nin Yapılışı

Kırmızı eti mikâp mikâp doğruyoruz, az buçuk akarsu katıp pişiriyoruz. Etler yumuşayınca (ne kadar ten koyduğunuza sınırlanmış) ketçap, nane, kekik ve baharatı koyup karıştırıyoruz. Kavrulunca servis ediyoruz. Bir işlemi biftek içinde yaptım, haddinden fazla lezzetli oldu. Bifteği dahi ayrımsız kapta karıştırdığımız karışıma bandırıp tost makinasında kızartıyoruz. Keyif olsun.
Sonraki Yazı
Next Post »