Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Pierogi (Polonya) tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun
1 sayı iri kamet haşlanmış kumpir 1/2 adet uzun doğranmış soğan 2 çorba kaşığı tereyağı 1 akarsu bardağı kaşar rendesi 1 skor er bezi 1/2 akarsu bardağı benzen 1 çimdik sodyum klorür Aldığı kadar un Kızartma düşman 1 akarsu bardağı yoğurt Uzun kıyılmış soğanları yağda ölünceye kadar kavrulur. Haşlanmış patates ve kaşar ayrımsız anif alınır ve kebap soğanlar ve benzeri tutar tuz eklenerek, püre kıvamına gelene büyüklüğünde ezilerek karıştırılır. Daha sonraları ayrı bire bir kapta haya ve benzen çırpılır. Çırpılan karışıma öncelikle bire bir su bardağı un eklenir ve karıştırılır. Sulu bir hamur elde edilir ve yavaş yavaş un ilave edilerek yapışmayacak yumuşak yoğunluk elde edilene kadar yoğrulur. Gerçek sarılarak 15 zaman bekletilir. Henüz sonraları mahiyet 2 değer bezeye bölünür ve mantı hamuru inceliğinde açılır. Ağzı yemeni ayrımsız bardak sebebiyle açılan hamurdan hasis yuvarlak ana parçaları elde edilir. Henüz sonraları hazırlanan iç, daire hamurların içine testis beyazı sürüldükten sonradan ayrımsız köşesine konulur ve diğer köşesinden kapatılır. Kaynayan suda haşlanarak pişirilir. Haşlanan pierogiler, sudan alınarak tavada kızdırılan tereyağında ast kayırıcı çevrilerek pişirilir. Yoğurtla servis edebilirsiniz.
İfadelerEmoticon