Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Patlıcan Sarma tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

2 kişilik;
- 180 gr kiyma
- 1 büyük boy patlıcan
- 1 büyük boy kabak
- 2 domates
- 30 gr kaşar peyniri

Durmaksızın ve incerek kestiğimiz patlıcan ve kabakları 10 an tuzlu suda bekletelim. Silgi kağıt ile kurulayıp kenara alalım. Sonraları gril tavamızı ateşe verelim. Güzel ısınsın ve bir hacim likit antagonist dökelim. Patlıcanları ve kabakları çıkmasını istediğiniz desene bakarak dizin. Kızartın.
180 gr kıymayı tıpkı sert boşaltın, istediğiniz baharatları ekleyin (1 er bezi, atlatmak kırıntısı, kimyon, karabiber, kırmızı türap biber, sarımsak tozu, sodyum klorür ve kekik kabil)
Köfteyi amade aldıysanız o bambaşka
İfadelerEmoticon