Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Evde İskender Yapımı (Parmak Isırtır) tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 1/2 paket tavuk göğsü
- Kırmızı biber
- Biraz salça
- Tuz
- Kekik
- Yoğurt
- Yağ
- Ekmek
- Salça

(İsterseniz marketlerde satılan amade dönerle da yapabilirsiniz. )
Tavuk göğsünü mutedil boyda akak bire bir şekilde kesiyoruz, dip bir tabağa çokça bir iki sulandırılmış salça koyup baharatlarımızı atıyoruz. Etlerimizi bu sosa bulayıp buzdolabında fire saat kadar dinlendiriyoruz. Daha sonra etlerimizi tavada yakmadan pişiriyoruz. Bire Bir yandan da eritilmiş tereyağını üstünde ufak ufak doğradığımız, ekmeklerimizi kavuruyoruz. Ekmekleri yalpık ayrımsız tabağa alıyoruz. Kavrulan ekmeklerin konusunda biraz eritilmiş tereyağı döküp etlerimizi yerleştiriyoruz. Üstüne isteğe göre salça, tereyağı eklenebilir. Yanına yoğurt dahi ekleyip servise sunuyoruz. Afiyet olsun:)
İfadelerEmoticon