Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize Karnabahar Kızartması tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- Yarım kilo karnabahar
- 1, 5 bardak un
- 1 bardak su
- 1 yumurta
- Kızartmak için sıvı yağ

Karnabaharı aynı tencerede içine tuz koyup 15-20 zaman haşlayın. Sonra süzün. Testis, un ve suyu çırpın. Karnabaharları bu hamurun içine atın. Domuzuna karıştırın, kaşıkla kızdırdığınız yağın içine atın. Arkalı önlü kızartın. Yoğurtla servis yapın. Füru bu şekilde karnabaharı çokça seviyor. Kızartmak istemezseniz kaşıkla besili kağıda döküp fırında birlikte yapabilirsiniz.
Sağlık olsun
İfadelerEmoticon