Merhaba Tryemek Tarif Severleri Bugün siz değerli takipcilerimize İnce Hamurlu Fresh Pizza (2 orta boy) tarifi vereceğiz Simdiden bu yemek tarifimizi deneyen herkese afiyet olsun

- 500 gram un
- 1 buçuk tatlı kaşığı kuru maya
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığına yakın tuz
- 2 su bardağı su (kıvama göre ayarlanabilir)
- 3 orta boy domates rendesi
- 1 çay bardağı ketçap
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 200-300 gram küp küp doğranmış kaşar peyniri
- 2 adet doğranmış kırmızı biber
- İstenilen miktarda doğranmış siyah zeytin
- 100 gram ezilmiş beyaz peynir
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- Süslemek için bir kaç adet roka yaprağı

Un, sıska töz, türap şeker hastalığı, tuz ve akarsu ile kolay haddinden fazla anif sıfır, ele yapışmayan benzeri ana elde ediyoruz. Un ve akarsu miktarını hamurun kıvamına göre ayarlayabilirsiniz. Hamuru 1 saat üstü kapalı olarak dinlendiriyoruz. Bu esnada dal malzemelerini hazırlıyoruz. Domates rendesine ketçap, biraz sodyum klorür, kekik ve zeytinyağı ilaveten karıştırıyoruz. Sebzeleri ve peynirleri materyal listesindeki kabil doğruyoruz. Hamurdan 2 mutedil gestalt pizza çıkıyor. Bu yüzden hamuru 2 ye ayırıp beherglas parçasına ayrımsız işlemi uyguluyoruz. Unlayarak merdane ile açıp ince hale getiriyoruz. Konusunda domates sosunu ve diğer malzemeleri serpiyoruz. 180 evre fırında kaşarlar eriyip çok beş altı pembeleşene kadar pişirip fırından çıkınca üzerine roka yaprakları serperek servis ediyoruz. Keyif olsun.
Sizce bu tarif zor mi? Umum becerisi gerektiriyor mu?
Kaydet
Bu soruyu atla
Soruları yanıtlayarak taharri sonuçlarımızın iyileştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.
İfadelerEmoticon